Karácsonyi ajándékötletek a legkisebbeknek

7:00

Kreatív, minőségi, egyedi, személyre szabott. Szerintem ezekkel a tulajdonságokkal kell rendelkeznie a tökéletes ajándéknak. Joggal merülhet fel bennetek a kérdés, hogy mégis hol lehet ilyen, minden részleteiben ideális dolgot találni. Nos, tapasztalataim alapján nem az áruházak polcain. Akkor mégis hol keressük?! Elárulom: a kézműveseknél! Mielőtt még legyintenél egyet, hogy na persze, ajánlom, hogy lesd meg bejegyzésben bemutatott kézműveseket, fogadok, hogy te sem tudnál csak egyet választani a sok szépséges termék közül a gyermekednek!


Mielőtt még megmutatnám a kedvenc alkotóim csöppségeknek szánt termékeit, felhívnám a figyelmeteket egy nagyszerű kezdeményezésre, amelyet nemrégiben a blog Facebook oldal követői már olvashattak. 

Húsz alkotó arra vállalkozott, hogy egy mindenki számára elérhető kuponfüzetet készít, amelyben 5-30%-os kedvezények találhatóak a termékekre. A kézművesekről készült tájékoztató füzetet ITT lehet megtekinteni, a kuponokat pedig az adott kézművesnél lehet elérni. Sietni ér, hiszen a kuponokat november 19.-ig lehet már csak beváltani! Nagyszerű lehetőség a karácsonyi ajándékok beszerzésére, mindezt kényelmesen otthonról, a számítógép előtt intézni.

E kis kitérő után pedig nézzétek meg az én személyes kedvenceimet a Kézműves Kézfogás alkotói közül:

CSEPPeredő


Az alig pár hónapos csöppségek ajándékozásának kérdése gyakran okoz gondot a családtagok számára. Mit lehet venni a picúrnak, ami egyszerre hasznos és érdekes annyira, hogy eljátszon vele egy kis ideig? Ezekkel a babakockákkal, csörgőkkel vagy pici könyvekkel úgy gondolom nem lehet mellényúlni. Az érdekes minták, a csörgő hangja, a színes szalagok remek szórakozást nyújtanak számukra. A legjobbat pedig még nem is említettem! Akár egyedi, névreszóló Mikulás zsákot is vehetsz a játékok mellett, így a csomagolás is egyúttal meg van oldva!

A CSEPPeredő további termékeit megtekinthetőek a HONLAPON vagy FACEBOOK oldalon.

MipiMopi


Teljesen elvarázsoltak ezek a bájos figurák! Az igényes kidolgozás, a természetes anyagok használata és az egyszerű, letisztult színvilág együttesen rabul ejtette a szívemet. Márpedig ha az én felnőtt lényem egycsapásra gyermeklelkületűvé vált, már csak a babákról készült képek láttán, a gyerekeknek is kedvenceivé válhatnak!

A MipiMopi további termékei megtekinthetőek a HONLAPON vagy a FACEBOOK oldalon.

OdorsHome


Ezek a tárolók egyszerűen zseniálisak! Nem csak látványra szemet gyönyörködtetőek, de egyben praktikusak is, hiszen a pelenkázós időszak végeztével, akár játékok gyűjtőhelyéül is szolgálhat! Másrészt az egyedi kivitelezésnek köszönhetően, ilyet a boltokban hiába is keresnénk, nem találnánk! Ha pedig ez nem lenne elég, a kínálatban találhatunk még betűpárnákat is, ami minden gyerekszoba központi elemévé válhat.

Az Odors Home további termékei megtekinthetőek a HONLAPON vagy FACEBOOK oldalon.

Tulip


Pihe-puha takarókat mindenki szereti, főleg a zimankós téli hónapokban. De akár egész szettet is vásárolhatunk a baba- vagy kiságyra, az általunk választott mintában, ami igencsak bőséges. Sőt, felnőttméretben is elérhetőek.

A Tulip további termékei megtekinthetőek a FACEBOOK oldalon. 

Léda műhely


Ha a gyermekünk szeret rajzolni, akkor ilyen nagyon cuki mintás rajzmappára van szüksége. Bárhová magunkkal vihetjük, és akkor vegyük elő váratlanul, amikor a gyerek már nagyon unatkozik. Garantálom, hogy a siker nem marad el! Ha pedig még csak kisbabánk van, aki még nem tud rajzolni, akkor sem kell elkeseredni, hiszen a címkerongyi segítségével leköthetjük az ő figyelmét is, amit ugyancsak megvásárolhatunk itt.

A Léda Műhely további termékei megtekinthetőek a FACEBOOK oldalon.


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog Facebook oldalához!
Krisztina

You Might Also Like

0 megjegyzés

Instagram